Terugblik

Terugblik

Diversen

Paarden in de sneeuw

Begin december begon het te sneeuwen toen de manegepaarden van EEPM een paar uurtjes op de wei stonden. Het was een prachtig gezicht maar we hebben ze toch maar naar binnen gehaald voordat het echt glad werd.

Themaritten

Herfstrit

Het was een herfstrit maar zoals je ziet scheen de zon volop deze zondag 15 oktober. Dus dat was genieten voor ruiters en paarden/pony's!

Ruiterdag

De jaarlijkse EEPM Ruiterdag begin oktober is een grootst ponyfestijn.  Het is leerzaam maar vooral ook heel leuk om een proefje te rijden!

Carrousel wedstrijd

Bij carrousel rijden voor zestallen of achttallen gaat het om het synchroon uitvoeren van rijfiguren. Op hoog niveau wordt standaard met twaalf of zestien ruiters gereden. 

Pas de Deux

De Pas de Deux wedstrijd is altijd leuk om naar te kijken want veel tweetallen doen echt moeite om mooi voor de dag te komen. Natuurlijk gaat het ook om het sportieve resultaat: welke tweetallen zijn het beste op elkaar ingespeeld en kunnen perfect tegelijk figuren rijden?
EEPM Pas de Deux wedstrijd met verkleed paardrijden
EEPM Pas de Deux wedstrijd met verklede ruiters

Ponykamp

Tijdens het jaarlijkse ponykamp gonst de manege twee weken van lachende en spelende kinderen. Als de wit-grijze tent weer op de wei achter de manege staat weet je: het is weer ponykamp! 
Wil jij je inschrijven voor het volgende ponykamp? Klik dan door naar ponykamp.
Share by: