EEPM en FNRS

Viersterren FNRS-accomodatie

EEPM is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). FNRS staat voor veilig en verantwoord rijplezier. Rijden op een FNRS manege betekent dat je als ruiter aangesloten moet zijn bij de KNHS (een zusterorganisatie  van de FNRS). Je betaalt een jaarlijks contributie (2017 € 20,60) voor je KNHS-lidmaatschap. Daar krijg je wel wat voor terug. 
  • Een gratis ongevallenverzekering  
  • 4x per jaar het magazine Paard&Sport
  • Een Ruiterpaspoort 
  • En korting op cursussen, wedstrijden, evenementen en artikelen. 
Zie voor meer informatie op www.knhs.nl
FNRS
KNHS lidmaatschap
Veiligheidscertificaat stichting veilige paardensport
EEPM is aangesloten bij de FNRS: de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Dit is voor jou als klant van EEPM van groot belang, want:
  •  Bij een FNRS-ruitersportcentrum kun je rekenen op kwaliteit en veiligheid en een hoge mate van klantvriendelijkheid
  •  Via rijproeven en het ruiterpaspoort heb je de mogelijkheid om je rijvaardigheid te laten beoordelen door onafhankelijke FNRS-juryleden, op objectieve wijze. . Het is ook nog eens heel leuk om tijdens de lessen naar een doel toe te werken, de volgende FNRS-wedstrijd, en te zien hoe je jezelf blijft verbeteren.
  •  De FNRS werkt met een overzichtelijk kwaliteitssterrensysteem om de kwaliteit van ruitersportcentra te kunnen vergelijken. Met 4 sterren behoort EEPM tot de betere ruitersportcentra van Nederland.
  •  Dan is er ook nog het veiligheidscertificaat. Het veiligheidscertificaat garandeert dat EEPM voldoet aan bepaalde basiseisen voor een veilige beoefening van de paardensport.  Je kun je bijvoorbeeld rekenen op de aanwezigheid van een BHV-er, gediplomeerde instructeurs en goed onderhouden harnachement.

KNHS/FNRS-dressuurproeven rijden bij EEPM

Voor informatie over de KNHS/FNRS-dressuurproeven die je bij EEPM kunt rijden, kijk onder KNHS/FNRS rijproeven.

Wat is het ruiterpaspoort?

Het ruiterpaspoort een must voor iedere ruiter. Het is een document met jouw naam erop. In jouw paspoort wordt je kennis en ervaring met pony- of paardensport bijgehouden.  Bijvoorbeeld je niveau als dressuur-, spring-, western-, voltige- of buitenruiter. Dit is heel prettig als je op een andere manege komt: als je zegt dat je dressuurt op niveau F6, weet elke manege in Nederland meteen wat je bedoelt.
Share by: