Aanmelden

Ja, ik wil leren pony/paardrijden bij EEPM!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ik ben beginner
Ik heb al enige ervaring met pony/paardrijden
Ik heb jaren pony of paard gereden
*Dit zijn verplichte velden, als je aanmelding niet lukt kijk dan of je alle verplichte velden hebt ingevuld.
**Lees hoe we omgaan met de persoonsgegevens die je ons via dit formulier stuurt. Als je het formulier gebruikt ga je accoord met onze gebruiksvoorwaarden

Aanmelden

Wil je bij EEPM manegelessen volgen? Meld je dan nu aan!

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. We doen daar ons best voor.

Afhankelijk van je niveau en leeftijd zullen we je indelen in een beginnersles of je laten instromen in een bestaande les die bij jou past.

Hoe meld ik me aan?

  1. Wil je bij ons komen rijden en ben je het eens met onze voorwaarden en prijzen?
  2.  Vul dan het aanmeldformulier in. 
  3. Wij kijken in welke les je kunt starten en bellen je. 
  4. Je komt naar de manege voor je eerste les!  
  5. Je tekent een  lesovereenkomst  met de voorwaarden.
  6. Wij melden je aan bij de KNHS en je ontvangt automatisch bericht over je KNHS-lidmaatschap.

We wensen je veel rijplezier!


kledingtips
voor je eerste rijles?

Klik hier

Ben je beginner?

Ponyrijden en paardrijden voor beginners

 Een paar keer per jaar starten wij nieuwe lessen voor beginners. Samen leer je stap voor stap paard of ponyrijden. Dit werkt prettig en snel omdat iedereen ongeveer hetzelfde niveau heeft. 

Heb je al enige ervaring?

Ponyrijden en paardrijden voor beginners

 Dan bekijken we of er plek is in een les van jouw niveau op een tijdstip dat jou schikt. 

Aangemeld en dan?

Je ontvangt van ons een automatische bevestiging dat je mail goed ontvangen is. Daarna nemen we (telefonisch) contact op wanneer we een plekje voor je hebben. Voor beginners kan het even duren voordat er weer een nieuwe les start en je van ons hoort. In principe starten nieuwe beginnerslessen in september, november, februari en april.

Heb je nog vragen?

Wil je weten op welke dagen beginnerslessen worden gegeven? Of wil je een keer komen kijken? Bel ons dan op 040-2518391

Voorwaarden voor manegeruiters


We vragen je om onze voorwaarden door te lezen. Je ontvangt deze voorwaarden bij je eerste les ook op papier.  We noemen dit de lesovereenkomst . Die moet jij (of één van je ouders) ondertekenen. 

Bij de lesovereenkomst hoort ook een lidmaatschap van de KNHS. Wij  sturen de lesovereenkomst voor je door. Je bent daarna zelf verantwoordelijk voor  het up-to-date houden van je gegevens, je contributie en eventuele afmelding bij de KNHS als je stopt met paardrijden.
Download de lesovereenkomst (.PDF)
LET OP: 
Wij werken met leskaarten en betaling vooraf per twee maanden. Je  koopt dus telkens  een nieuwe leskaart voor de komende twee maanden.  Zonder tegenbericht wordt onze overeenkomst automatisch verlengd. Als je wilt opzeggen  moet dat schriftelijk en minimaal 1 maand voor beëindiging van je laatste kaart.

Verder geldt dat afgesproken lesuren (ook losse lessen) in geval van verhindering en ziekte minstens 24 uur van tevoren telefonisch afgemeld moeten worden. 
Kledingtips voor je eerste paardrijles

Kledingtips voor je eerste rijles

Cap

Een goed passende veiligheidscap is verplicht. Je hoeft er niet meteen een te kopen. Voor je eerste les(sen) kun je er bij ons goedkoop eentje huren.

Rijbroek

Een echte rijbroek is handig maar niet per se nodig om te beginnen. Kies een broek die niet omhoog kruipt als je op je paard of pony zit. En let op de naden van je broek: dikke naden tussen jou en het zadel kunnen schuren en pijn doen.

Rijlaarzen of rijschoenen

Voor jouw veiligheid is een laars of schoen met een klein hakje (1  of 2 cm) verplicht. Dat voorkomt dat je voet door de beugel schiet. Je kunt ook kiezen voor goedkope rijlaarzen of een combinatie van jodhpurs (rijschoenen) en minichaps.

We hebben een kleine ruitershop waar je eventueel een basisuitrusting kunt kopen. 

Vraag Gerwin of je instructeur om advies. We kunnen dan samen met jou in de shop zoeken naar geschikte spullen in de juiste maten.
Share by: